Ογιος του παλαιοχριστιανού, Μανώλη, ο οποίος εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πατέρα του στον Πειραιά παραμένει άφαντος από την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο του περιστατικού συνελήφθη η κοινωνική λειτουργός που συνόδευε τον ανήλικο στη συνάντηση με τον πατέρα του, από την οποία εξαφανίστηκε.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, η γυναίκα που συνελήφθη είχε ορισθεί ως συνοδός του γιου του παλαιοχριστιανού από τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων όπου εκείνος διαμένει.

Πώς εξαφανίστηκε ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού
Στις 20:30 της Κυριακής είχε προγραμματιστεί συνάντηση του ανηλίκου με τον πατέρα του έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον Πειραιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος ήταν νευρικός κατά τη διάρκεια της συνάντησης και ότι η συνοδός του έκανε συστάσεις, ενώ αργότερα, ξαφνικά, ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή και χάθηκε μέσα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο λόγω αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο.

Η συνοδός με τον πατέρα του παιδιού προσπάθησαν να τον βρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, αναφέρουν οι πληροφορίες. Στη συνέχεια, η συνοδός πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση του ανηλίκου και, έπειτα από επικοινωνία με τον εισαγγελέα, συνελήφθη από την αστυνομία. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού και έχουν στείλει αίτημα για τον εντοπισμό του γεωγραφικού στίγματος του κινητού τηλεφώνου του