Τον εφιάλτη βιώνει ακόμη μια γυναίκα, 20 ετών σήμερα, από την Πιερία, που από την ηλικία των 14 ετών δέχεται απειλές για τη ζωή της, έχοντας πέσει θύμα revenge porn.

Ο δράστης της υπόθεσης την απειλεί ότι όχι μόνο θα την σκοτώσει, αλλά ότι θα την οδηγήσει και στην αυτοκτονία, ενώ έχει επιχειρήσει να δολοφονήσει τη μητέρα της την οποία είχε κυνηγήσει με τσεκούρι.

Μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε για τις απειλές και τη δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της, ο άντρας που καταγγέλλει ότι κρύβεται πίσω από αυτά, συνεχίζει να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ και να την εκφοβίζει.

«Μου έστειλε απειλητικά μηνύματα και μου είπα πως ξεφτιλίστηκα. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά από όλα αυτό. Θέλω να δουν οι άντρες που με παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί, πως δεν είμαι εγώ αυτή που δημιουργεί αυτά το προφίλ. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Είμαι σίγουρη πως θα με σκοτώσει. Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, βάζει τον αριθμό τηλεφώνου μου και γράφει αισχρά σχόλια. Με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνο άντρες και να θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Δεν απαντάω στα τηλέφωνα. Δεν τον έχω πειράξει γιατί να γίνεται όλο αυτό σε εμένα, όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα λέει πως δεν φοβάται κανέναν και μου έχει υποσχεθεί πως δεν θα το σταματήσει ποτέ. Υπάρχει ένα προφίλ στο Facebook όπου έχει το όνομά μου και έχει βάλει φωτογραφίες μου. Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να τιμωρηθεί, δεν αντέχω άλλο. Μου έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία και εξαιτίας του δεν βρίσκω δουλειά. Είναι επικίνδυνος. Αυτή τη φορά θα με σκοτώσει. Θέλω να με βοηθήσει κάποιος, δεν αντέχω άλλο. Θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες, και δεν πρέπει, δεν είναι σωστό», αναφέρει.

«Δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα. Ακόμα και σήμερα το έχει κάνει», προσθέτει η καταγγέλλουσα στο Mega.

Η κοπέλα παλεύει εδώ και έξι χρόνια να γλιτώσει από τις απειλές: «Ξεκίνησε τότε στα 14 μου αφού μιλούσαμε φιλικά πάντα, το είδε διαφορετικά. Στη συνέχεια μου είπε ότι θέλει να προχωρήσουμε, εγώ δεν το δέχτηκα και μου είπε ή θα μου στείλεις φωτογραφίες ή θα σε βιάσω».

«Φοβόμουν, δεν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου και σε κανέναν άλλο, ντρεπόμουν. Αυτές οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Facebook, στο Instagram, παντού και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, να με απειλεί, να με βρίζει, να στέλνει μηνύματα και σε άλλους, άντρες και γυναίκες» αναφέρει η 20χρονη.

«Θέλω να μας κοιτάξουν κάποιοι λειτουργοί, καθώς όταν η κοπέλα απευθύνθηκε σε εκείνους, όπως και εγώ, η απάντησή τους ήταν ”όλες το ίδιο λένε, να τους βάλουμε και από έναν αποκλειστικό αστυνομικό”. Να σκεφτούν την απάντηση που μου έδωσαν πριν μερικά χρόνια. Θα υποβληθούν εκ νέου εγκλήσεις και θα φτάσουμε τις 10. Οι 4 έχουν εκδικαστεί, όπου οι 2 ήταν όταν ήταν ανήλικη η κοπέλα. Και στις 4 καταδικάστηκε. Είχε απαγόρευση επικοινωνίας με το θύμα αλλά και τους οικείους της. Μετά ήρθε ένα αυτόφωρο αλλά κανείς δεν είδε πως έχει παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του. Μετά από πολλούς μήνες βγήκε ένα ένταλμα σύλληψης, εκείνος κρυβόταν και όλοι ήξεραν πού είναι. Του έθεσαν όρους αποφυλάκισης ξανά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βλέπουμε να λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός για την προστασία του θύματος» δηλώνει ο δικηγόρος της γυναίκας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Η πλευρά του 28χρονου δίνει τη δική του εκδοχή. Ισχυρίζεται πως δεν είναι κάποιος άγνωστος, αλλά ένα παιδί που ήταν μαζί με την ανήλικη τότε κοπέλα για αρκετό διάστημα.

Άνθρωποι από την οικογένειά του υποστηρίζουν πως όλα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα είναι κατασκευασμένα: «Ούτε φοβάται να βγει έξω το κορίτσι, κάθε μέρα έξω είναι. Είχαν μία σχέση, χώρισαν, μάλωσαν. Άρχισε να λέει ότι την εκβιάζει, γίνανε μηνύσεις. Το παιδί είναι πολύ ήρεμο, πηγαίνει στη δουλειά του και έχει απειλές. Το παιδί δεν ανεβάζει τέτοια πράγματα. Μόνο ψέματα λέει».