Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανακοινώθηκε σήμερα ότι εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων (40 αυτοκινήτων) σε διάφορες περιοχές της Αττικής με λεία περίπου 980.000 ευρώ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που απάρτιζαν την συμμορία, ανήκει και ο γνωστός ηθοποιός Ν. Γ. ο οποίος έκανε την αποσυναρμολόγηση των αυτοκινήτων σε εγκαταλειμμένο κτίσμα αυτοσχέδιου διαλυτηρίου.

Ήταν το άτομο που παραλάμβανε τα κλεμμένα οχήματα, τα απέκρυπτε και φρόντιζε για την αποσυναρμολόγησή τους. Όταν ολοκλήρωνε τις εργασίες, παρέδιδε τα εξαρτήματα με την χρήση κλειστών φορτηγών στο αρχηγικό μέλος.

Ο Ν.Γ. έχει εγκαταλείψει την υποκριτική εδώ και αρκετά χρόνια και τα τελευταία χρόνια ασχολούταν με επιχειρήσεις. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Να σημειώσουμε ότι είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες πράξεις.