Μια γυναίκα στον Νέο Κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης (12.3.2024), λίγα μέτρα δίπλα από το μετρό, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, που της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά, την κορόιδεψε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

«Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει», είπε η καταγγέλλουσα στο Mega.

«Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα», πρόσθεσε.

Το περιστατικό έγινε σε ώρα αιχμής και με αρκετό κόσμο γύρω. Η γυναίκα ένιωσε ξαφνικά μια ανδρική φιγούρα να της πειράζει τα μαλλιά και πάγωσε, καθώς ένας άγνωστος κρατούσε μια τούφα από τα μαλλιά της.

«Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα».

Ο άγνωστος άνδρας κρατούσε στα χέρια του ένα λεπίδι, με το οποίο έκοψε τα μαλλιά της νεαρής, που ήταν και η μόνη πράξη που έκανε.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα τρελός. Και γενικά το βλέμμα του και το ύφος του ήταν εντελώς χαμένου ανθρώπου ότι «δεν ξέρω τι μου γίνεται», είπε η γυναίκα.

Μετά από το πρώτο σοκ, το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει το περιστατικό, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή του δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο άγνωστος ήταν αφρικανός, πολύ ψηλός, πολύ αδύνατος και είχε ένα κόκκινο-μαύρο backpack και ράστα μαλλιά. Παράλληλα, κάποια παιδιά πήγαν στην αστυνομία και είπαν ότι μπήκε στο μετρό.

Για την επίθεση γίνεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη του δράστη.