Την πεποίθηση ότι στο μέλλον θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου έδωσε η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στο κοινό του Indian Wells, μετά την ήττα της στον τελικό του τουρνουά από την Ίγκα Σφιάτεκ με 2-0 σετ (6-4, 6-0).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νέο της προπονητή, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους που τη στήριξαν και τη στηρίζουν καθημερινά.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε εδώ και με στηρίξατε. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παλέψω λίγο περισσότερο», είπε και απευθύνθηκε προς την Πολωνή: «Ίγκα, είσαι μία φανταστική αθλήτρια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πραγματικά σου αξίζουν τα καλύτερα. Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Εύχομαι να παλέψουμε σε αρκετούς τελικούς στο μέλλον. Αν τα καταφέρουμε, αυτό θα σημαίνει ότι κι οι δύο τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είσαι φανταστική κι εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλο το τιμ, τον Ντέιβιντ Γουΐτ. Φτάσαμε μέχρι την πηγή, αλλά δεν τα καταφέραμε να πιούμε νερό. Είμαι σίγουρη πως αυτό θα συμβεί στο μέλλον. Ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την αδερφή μου, Αμάντα. Σ΄ ευχαριστώ που είσαι εδώ, το αγόρι μου τον Κωνσταντίνο. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που με κάνετε ευτυχισμένη».

«Η οικογένειά μου είναι πάντα στο πλάι μου και νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Το Indian Wells είναι ένα φανταστικό μέρος. Ευχαριστώ τους διοργανωτές, όλους τους ανθρώπους που κάνουν σπουδαία δουλειά, αλλά δεν φαίνονται, όλους εκείνους που εργάστηκαν γι’ αυτό το τουρνουά».

«Θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω εδώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ίσως κάποια στιγμή να μετακομίσω εδώ. Όχι, όχι αστειεύομαι. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά.»