Χωρίς σοβαρά προβλήματα έως αυτή την ώρα πραγματοποιείεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου. Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών – Κορίνθου.

Ομαλά εξελίσσεται έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η επιστροφή όσων έφυγαν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, συνεχής ροή στην Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας 29.864 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών 21.537 οχήματα.

Σημειώνεται ότι έως και απόψε ισχύουν αυξημένα μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛ.ΑΣ., κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης.

Ειδικότερα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι για το ρεύμα εισόδου, έως τις 9 το βράδυ, ισχύει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.