Εν μέσω χειροκροτημάτων και παρουσίας περισσότερων από 500 ατόμων στο Μοσχάτο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε ομιλία, μόλις λίγες ώρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

Με το σύνθημα «βάλ΄τα  με όλους, βάλτα με τη διαπλοκή» να ακούγεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός στάθηκε στα βήματα προόδου της οικονομίας, τονίζοντας πως η αύξηση του κατώτατου μισθού αποτελεί χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στη σημασία που έχει για εκείνον το Μοσχάτο, καθώς όπως αποκάλυψε αποτέλεσε έναν από τους πρώτους πολιτικούς του σταθμούς στην πορεία του ενώ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ζήτησε από όλους να σταθούν στο πλάι της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος πρόσθεσε πως «θα οργώσω εγώ ο ίδιος τη χώρα, όπως κάνω πάντα».

Νωρίτερα ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στην επικοινωνιακή… φιέστα που προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης με την στρατιωτική του θητεία, σχολιάζοντας μπαίνοντας σε ένα κουρείο, όταν ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να τον κουρέψει «Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες».