Η φράση που είπε στους αστυνομικούς δείχνει πως είχε σχεδιάσει το έγκλημα!

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον γυναικοκτόνο να παρακολουθεί το σπίτι της 28χρονης λίγο πριν προβεί στη δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η ώρα είναι 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πολυκατοικία στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε το 28χρονο θύμα τους τελευταίους δύο μήνες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστης πάνω στη μοτοσικλέτα του να περιτριγυρίζει την πολυκατοικία όπου έμενε η 28χρονη. Πάνω του έχει το μαχαίρι με το οποίο της στέρησε τη ζωή.

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο Α.Τ. της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί.

Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μ. από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η 28χρονη εξήλθε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ενώ το θύμα εκείνη τη στιγμή επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.

Ο δράστης  φαίνεται πως το βράδυ της Δευτέρας είχε μελετήσει τις κινήσεις του και ήταν έτοιμος για τη σύλληψη του μετά τη δολοφονία, καθώς το πρώτο και μοναδικό που είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες μετά την αποτρόπαιη πράξη του και τον ελαφρύ αυτοτραυματισμό του, ήταν να τον πάνε στο ψυχιατρείο, εκεί όπου είχε εκούσιους εγκλεισμούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κυρίως αυτό συνέβαινε λόγω της σχέσης που είχε με τα ναρκωτικά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA