Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μαθήτρια Γυμνασίου σε βάρος καθηγητή της στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να προσάγεται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr, η μαθήτρια παρενοχλούνταν σεξουαλικά συστηματικά -όπως κατήγγειλε- από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος είναι περίπου 55 ετών και ο οποίος επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γεννετήσια αξιοπρέπειά της. Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης, όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς καθώς οι αστυνομικοί ερευνούν για τυχόν και άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή. Ο εκπαιδευτικός πάντως αν και δεν διώκεται ακόμη, έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.