Σε «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» απέδωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, τα μέτρα κατά του σχολικού εκφοβισμού (μπούλινγκ) που εξήγγειλε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα, στους Αγίους Αναργύρους, κάνοντας λόγο για «δεξιά ξινά σταφύλια».

Στην εκδήλωση παρουσίασης του δεύτερου κύματος υποψηφιοτήτων για τις Προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως «ας μιλήσουμε για bullying, δήθεν ότι παρέχουμε προστασία στα ελληνόπουλα», κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό με αφορμή την προσωπική εμπειρία σχολικού εκφοβισμού, ότι «ο μεγαλωμένος στα πούπουλα της εξουσίας, δέχτηκε μπούλινγκ γιατί του άδειασαν την τσάντα».

Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, σε υψηλούς τόνους απάντησε η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας πως ο κ. Ανδρουλάκης «κατέληξε στο αμίμητο: ότι δεν χρειάζονται πρόωρες εκλογές γιατί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αναγκάσει τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει πολιτική!».

«Είναι πλέον ολοφάνερο ποιος κάνει πλάτες στη ΝΔ. Κατά τα άλλα, ευχόμαστε στον κ. Ανδρουλάκη να συνεχίσει τα όνειρα για τη δεύτερη θέση. Τζάμπα είναι, άλλωστε», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.