Σοκαρισμένη ειναι η κοινωνία της Ηλιούπολης όπου χθες το βράδυ 10 Απριλίου εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος μέσα στο διαμέρισμά τους.

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε καθισμένη σε μια καρέκλα. Είχε πυροβοληθεί στον κρόταφο και σύμφωνα με πληροφορίες, έλειπε το μισό της κρανίο. Ο 36χρονος γιος της βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της μητέρας του, ολόγυμνος, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο και τη γνάθο. Στο διαμέρισμα υπήρχε μια καραμπίνα, η οποία άνηκε στον πατέρα του 36χρονου, που έχει φύγει από τη ζωή μετά από ανακοπή. Η καραμπίνα όμως βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο, μακριά από τις δύο σορούς, κάτι που αρχικά είχε προβληματίσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι εξέταζαν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται ένα τρίτο πρόσωπο.

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έφεραν την ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Αντίθετα η μητέρα του εκτιμάται ότι ξεψύχησε πιθανόν έως και τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα. Αυτό σημαίνει, πως ο 36χρονος ενδεχομένως επί τρεις ή και περισσότερες μέρες έμενε μέσα στο διαμέρισμα με τη νεκρή μητέρα του, μέχρι που πήρε την απόφαση να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης της καραμπίνας που βρέθηκε, αλλά και την ανάλυση του δείγματος που ελήφθη από τα χέρια του 36χρονου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας, κάτι που θα επιβεβαιώσει, αν όντως πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία.