Το συγκινητικό μήνυμα του Πύρρου Δήμα – Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση

«Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει ολόκληρη την Ελλάδα» είπε η Αριστοτελεία Πελώνη που παρουσιάζει την εκδήλωση στο ξεκίνημά της.

Το λόγο πήραν ένας – ένας οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές για να πουν λίγα λόγια τους στόχους τους.

«Μόλις επέστρεψα από την Αμερική που έζησα τον ελληνισμό… Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ! Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη και θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα! Για την πατρίδα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς. «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»!

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είπε: «Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν τον πρώτο λόγο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα»…

«Μέσα σε λίγες μέρες έγινα πατέρας για 5η φορά και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, θα την τιμήσω. Θα αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας στην Ευρώπη, για τα αδέρφια μας στη Βόρεια Ήπειρο. Πέτρος μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί» είπε, απευθυνόμενος στον γιο του Φρέντι Μπελέρι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Στον Φρέντι Μπελέρη αναφέρθηκε στη συνέχεια και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  δεν θα υπάρξει ένταξη της Αλβανίας χωρίς δίκαιη δίκη του Φρέντι Μπελέρη…

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είπε ότι βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο «γιατί εσείς το αποφασίσατε. Σήμερα είμαι εδώ… Από το πρώτο λεπτό δε σταμάτησα να δουλεύω για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Δε σταμάτησα να γίνομαι η φωνή σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι περήφανος χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου».

«Ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποιησή μου για ζητήματα με γυναίκες με προσκάλεσε… Με τη στήριξη του συζύγου μου, αποφασίσαμε πως είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική» είπε η Ελεονόρα Μελέτη.

Στα 42 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου περιλαμβάνεται ο Φρέντη Μπελέρης. Τον εκπροσώπησε στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας ο αδερφός του, Λεονάρδος, ενώ καταχειροκροτήθηκε απο τους παρευρισκόμενους κατά την ανακοίνωσή του ονόματός του.