Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις του σκοπού μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έφερε στη δημοσιότητα ο ANT1.

Το βίντεο αποτυπώνει τα λεπτά μετά τη δολοφονία της Κυριακής από τον 39χρονο σύντροφό της.

 

Υπενθυμίζεται ότι για τη στιγμή της δολοφονίας, ο σκοπός είχε καταθέσει: «Μετά από δέκα λεπτά περίπου κατέβηκαν και οι δύο, με χαιρέτησαν και απομακρύνθηκαν πεζοί προς το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που είναι κοντά στην Υπηρεσία μου. Μετά από λίγο άκουσα τον άνδρα που συνόδευε τη γυναίκα να λέει: ” τη σπρώχνει”. Αμέσως βγήκα από την σκοπιά και αντίκρισα τη γυναίκα και έναν άλλο άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της από πίσω, να περπατούν αργά πλησιάζοντας προς την σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του. Στη συνέχεια, ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από την γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της, η γυναίκα να πέφτει κάτω με το πρόσωπο και να βγάζει αίμα από το στόμα και από το σώμα της. Αστραπιαία, ο άνδρας αυτός με το μαχαίρι που κρατούσε, το έστρεψε στον εαυτό του, αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και αιμορραγούσε. Κρατούσε ακόμα το μαχαίρι, αλλά με το πόδι μου το κλώτσησα μακριά για να προστατεύσω όσους ήταν δίπλα μου καθώς και τον εαυτό μου».

Ο σκοπός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων βρισκόταν σε διαδικασία απόταξης, καθώς είχε εμπλακεί σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για πλαστογραφίες αλλά και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μαζί με άλλα άτομα.