Έχεις meeting τη Δευτέρα;

Θες βόλτα για ψώνια ή μήπως χαλαρή κουβεντούλα με φίλους;

Είναι ώρα για διάβασμα ή ετοιμάζεσαι για το σου πρώτο ραντεβού;

Όποιος και αν είναι ο λόγος, ο προορισμός είναι πάντα ένας, τα Starbucks!

Γιατί στα Starbucks, κάθε μέρα έχεις και μια αφορμή.

Ο καθημερινός σου καφές, οι μοναδικές επιλογές σνακ, τα δροσερά ροφήματα, τα αφράτα γεμιστά κρουασάν,  η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ, όλα θα τα βρεις στο κοντινότερο σου κατάστημα.

Στα Starbucks, μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με το αγαπημένο σου Freddo Espresso (με τρεις δόσεις καφέ, για extra boost) να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου για ένα αγαπημένο Caramel Macchiato, ή απλά να ολοκληρώσεις μια απαιτητική ημέρα απολαμβάνοντας ένα Cookies & Cream Frappuccino (με extra σαντιγί)!

Εδώ, θα κάνεις μια γρήγορη στάση για να ένα αναζωογονητικό ρόφημα που θα σε συντροφεύσει στην βόλτα ή την παραλία, θα προγραμματίσεις τα επαγγελματικά σου ραντεβού, θα βρεθείς για δουλειά, για τις εργασίες της σχολής ή απλά θα περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο.

Με λίγα λόγια, στα Starbucks θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, για μέρες γεμάτες διάθεση και ενέργεια. Άλλωστε οι barista των Starbucks έχουν όλους εκείνους τους τρόπους να σου φτιάχνουν την μέρα και να κάνουν την κάθε σου στιγμή απολαυστική. Το μόνο ερώτημα που έχεις να απαντήσεις εσύ, είναι σε ποιο κατάστημα Starbucks θα δώσεις το επόμενο σου ραντεβού.

Αυτή την Άνοιξη, όποια και είναι η αφορμή, ο δικός σου μοναδικός προορισμός είναι ένας.

Μια υπέροχη ημέρα σε περιμένει,

αποκλειστικά στα Starbucks.

Σε προ(σ)καλούμε να την ζήσεις μαζί μας.