«Να διασφαλίσουμε με την ψήφο μας τη σταθερότητα στη χώρα, να εγγυηθούμε ότι δεν θα μπει ο τόπος σε περιπέτειες»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος θα δώσει τη μάχη με τη «γαλάζια» παράταξη στις επερχόμενες ευρωεκλογές, μιλάει στην «Political» για το διακύβευμα της αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου, ενώ στέλνει νέο μήνυμα συσπείρωσης του κόμματος και αναφέρεται στους στόχους του εφόσον εκλεγεί.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε με την ψήφο μας τη σταθερότητα στη χώρα, τη συνέχιση του δρόμου των μεταρρυθμίσεων που αλλάζουν την Ελλάδα, να εγγυηθούμε ότι δεν θα μπει ο τόπος σε περιπέτειες, ότι δεν θα κινδυνεύσουν όσα πετύχαμε όλοι μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ τονίζει πως «η κυβέρνηση νοιάζεται και μάχεται για την καθημερινότητα, σκύβει συστηματικά πάνω από τα προβλήματα που επιμένουν – με πρώτα αυτά της ακρίβειας και της ασφάλειας. Με αυτό τον απολογισμό, με αυτήν τη δράση, με αυτές τις θέσεις και με την κομματική μας βάση ενωμένη, στην πρώτη γραμμή, δίνουμε την εκλογική μάχη. Και θα την κερδίσουμε!».

Μιλώντας για τους στόχους του ξεκαθαρίζει πως θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις, εφόσον οι Έλληνες πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους και τον επιλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Ευρωκοινοβούλιο, στην προσπάθεια να προωθηθούν δυναμικά και να κατοχυρωθούν τα εθνικά μας συμφέροντα ώστε να κερδίσουμε μια ισχυρότερη πατρίδα σε μια καλύτερη Ευρώπη.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο www.political.gr