Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η LaLiga, το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports, έδωσαν την ευκαιρία σε μία τυχερή συνδρομήτρια της Nova, την κα. Μαρία-Ευγενία Χιώτη να ταξιδέψει, μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής της, στο Σαν Σεμπάστιαν και να ζήσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η τυχερή συνδρομήτρια αναδείχθηκε έπειτα από κλήρωση που έγινε μεταξύ των νικητών της σειράς διαγωνισμών #LaLigaEpics και είχε την τύχη να ζήσει μοναδικές στιγμές στο #LaLigaExperience, ένα γεγονός που διήρκησε 5 ημέρες και  όπου, μεταξύ άλλων, της έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης!

H τυχερή συνδρομήτρια της Nova, Μαρία-Ευγενία Χιώτη ταξίδεψε με τον δημοσιογράφο του Novasports, Άκη Κουζούλη στο Σαν Σεμπάστιαν, διαμένοντας 4 νύχτες σε ξενοδοχείο της περιοχής. Εκεί πήρε μέρος σε μια σειρά από challenges με σκοπό να γνωρίσει καλύτερα την ντόπια κουλτούρα, την ιστορία της πόλης, αλλά και της ομάδας. Μαζί της ήταν η νικήτρια της Αμερικής, η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ali Krieger, αλλά και δύο δημοσιογράφοι με την influencer,  Shono Tabata, από την Ιαπωνία.

Η κορύφωση της εμπειρίας ήρθε την Παρασκευή 26 Απριλίου με την παρακολούθηση, από τις κερκίδες, του αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της LaLiga EA Sports. Εκτός από τον παραπάνω αγώνα, η LaLiga έδωσε την ευκαιρία στους νικητές να δουν έναν ακόμη αγώνα μεταξύ Ντεπορτίβο Αλαβές – Θέλτα που διεξήχθη στο γήπεδο Μεντιθορόθα, στην περιοχή Βικτόρια Γκαστέις. Το ματς αυτό ήταν ιστορικό γιατί πραγματοποιήθηκε την ημέρα που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια Μεντιθορόθα και η ατμόσφαιρα ήταν μαγική.

Η LaLiga EA Sporrs, ένα από πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, με κορυφαίους συλλόγους και μεγάλα αστέρια θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά έως και τη σεζόν 2025-2026 στο Novasports.