Αεροπορική Επίδειξη του ακροβατικού σμήνους «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, μετά από πρωτοβουλία της Πολεμικής Αεροπορίας και σε συνεργασία με τον δήμο Παλαιού Φαλήρου, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Η επίδειξη έλαβε χώρα παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεοχάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύσιος Χατζηδάκης, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και Νικόλαος Βρεττός, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο ‘Α υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Λ.Σ. Δρόσος Ρεΐζης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, αρχιπύραρχος Γεώργιος Αλικάκος, ως εκπρόσωπος του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Matthew Lodge, μέλη του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου, o διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γεώργιος Σαουνάτσος, Ακόλουθοι ‘Αμυνας, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ