Με αφορμή την τελευταία επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Αφγανός φέρεται, σύμφωνα με τις δύο νέες καταγγελίες, να έχει επιτεθεί σε μία γυναίκα στην οδό Ευρυπίδου και σε μια άλλη γυναίκα στην πλατεία Βάθη.

Μία γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha για την επίθεση που δέχτηκε από τον νεαρό Αφγανό στις 18 Μαΐου επί της Ευριπίδου, λίγες μέρες πριν από την επίθεση στην 20χρονη στην Ερμού.

«Είχα πάει για ψώνια με τον σύζυγο και ήμουν στην Ευριπίδου. Όπως προχωρούσα αμέριμνη, ήρθε προς το μέρος μου. Δεν είδα κάτι το περίεργο. Ξαφνικά, μου έδωσε μία πάνω στον αυχένα. Ήταν τόσο δυνατή που ζαλίστηκα. Φοβήθηκα μην πέσω. Κινήθηκα πιο κάτω, μήπως υπάρχει κάποιος αστυνομικός, αλλά δεν βρήκα κανέναν. Σηκώθηκα κι έφυγα» ανέφερε η γυναίκα.

«Ακόμα πονάω στον αυχένα. Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Σίγουρα φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη στο κέντρο», πρόσθεσε.

Η άλλη γυναίκα υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο νεαρό στην πλατεία Βάθη, πριν από περίπου έναν μήνα.

«Καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Του είπα να σηκωθεί να φύγει κι έφυγα. Σηκώθηκε αυτός, ήρθε ξαφνικά από πίσω μου και με κοπάνησε. Ήμουν τυχερή που με πέτυχε στα γυαλιά. Με κοπάνησε με πολλή δύναμη. Θα μπορούσε να με ρίξει κάτω… Να σπάσω τίποτα. Δεν πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τον πιάσει, γιατί έφυγε» ανέφερε.

Ακόμη, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως «αυτός ο τρελός το έχει ξανακάνει, κάτω στην εκκλησία».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ο άνδρας – ενδεχομένως υπό την επήρεια ουσιών – της επιτέθηκε, ρίχνοντάς της γροθιές στην καρωτίδα και στο πρόσωπο, χωρίς, να επιδεικνύει πρόθεση να την ληστέψει.

Να σημειωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η κοπέλα, η οποία βρισκόταν στον εμπορικό δρόμο με την παρέα της, λιπιθύμησε, μετά την επίθεση που δέχθηκε, με τους καταστηματάρχες να σπεύδουν να την βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ.