Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ απασχόλησε έντονα  τις τελευταίες εβδομάδες το Μπέττυ Μαγγόρα.

‘Ενα χρόνο πρίν η παρουσιάστρια συζητιόταν έντονα σχετικά με το θρίλερ της μεταγραφής της από το ΟΡΕΝ στον ΑΝΤ1, ωστόσο φαίνεται ότι η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγους μόλις μήνες από την έναρξη της συνεργασία της με το κανάλι ξεκίνησαν οι πρώτοι τριγμοί με αφορμή την ανακοίνωση του καναλιού ότι δεν θα προχωρήσει τελικά στην παραγωγή του Your Face Sounds Familiar, ένα πρότζεκτ του οποίου την παρουσίαση θα αναλάμβανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Λίγο μετά ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις αναφορικά με τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην εκπομπή I love Σου Κου, προκειμένου αυτή να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της συνεργασίας Μαγγίρα – ΑΝΤ1. Το κανάλι ζήτησε μια στροφή και προς την ενημέρωση, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια, η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελεί πρόσωπο συνυφασμένο με την καθαρή ψυχαγωγία.

Βρήκαν τον αντικαταστάτη

Την ώρα που η Μπέττυ Μαγγίρα φεύγει από τον ΑΝΤ1 -αν και δεν της έχει ανακοινωθεί επίσημα- έπεσαν σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία  τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών της. Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Πάτρας δέχτηκαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η είδηση  όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στο Μεγάλο κανάλι και ο μηχανισμός κινήθηκε αστραπιαία. Ο σταθμός έκανε αντιπρόταση και άσκησε έντονη πίεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ώστε να μην αποχωρήσει.