Μια 31χρονη γοητευτική αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, «συνελήφθη» πριν από λίγες μέρες από το Τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ

H αστυνομικός με έχει αγάπη στην καλή ζωή  συνελήφθη από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της μέσα στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας από τη Συρία, η οποία είχε συλληφθεί καθώς ήταν παράνομα στη χώρα μας. Όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι της έλειπε μια χρυσή αλυσίδα και αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Όπως γράφει ο Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης στην “Political” η καλλονή υπαρχιφύλακας, η οποία είναι καλλονή όπως λένε στη Μύκονο, την επόμενη μέρα της ληστείας πήρε το καράβι και έφυγε από το «νησί των ανέμων», καθώς έπρεπε να έρθει στην Αθήνα για να… εκπαιδευτεί σε σεμινάρια της ΕΛΑΣ για την ενδοοικογενειακή βία.

 

Ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και πήγε στις σχολές της Αστυνομίας όπου βρήκε την 31χρονη να παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκπαίδευσης. Μόνο που όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την τσάντα της βρήκαν και την αλυσίδα της κρατούμενης. Έβαλαν στο πλοίο της γραμμής την υπαρχιφύλακα και ήδη έφτασε στο νησί της Μυκόνου για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Σύρου.