Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλειστές εξόδους για λίγες ώρες ανακοίνωσε η Αττική Οδός, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 22:00 της Τρίτης (25/06/2024) έως τις 06:00 της Τετάρτης (26/06/2024).

Αναλυτικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να συνεχίσουν την πορεία τους στο ρεύμα προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο Κηφισίας (Kόμβος 11), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας μέσω της Περιφερειακής Υμηττού.

Κλειστή, επίσης, θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Μάνδρα (Κόμβος 1) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο-Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.