Επι δύο ώρες ο Γρηγόρης Δημητριάδης κατέθετε στον αντισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Πρόκειται για ένα κομβικό πρόσωπο για την υπόθεση των υποκλοπών λόγω της θέσεως που κατείχε ο ως πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού και το περιεχόμενο της κατάθεσης του καλύπτεται από τη μυστικότητα της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης.

Πάντως ο κ. Δημητριαδης αν και προσερχόμενος μπήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου εν τούτοις μετά το τέλος της εξέτασης του επέλεξε να αποχωρήσεις υπό απόλυτη μυστικότητα προφανώς από το γκαράζ του δικαστικού κτιρίου για να αποφύγει δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ανέμεναν στην είσοδο.

Δικαστικές πηγές πάντως επισημαίνουν ότι η κινητικότητα που υπάρχει στην υπόθεση δείχνει ότι η σοβαρή αυτή έρευνα βρίσκεται στο τέλος της.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα ο κ. Ζήσης θα συντάξει το πόρισμα του και θα το παραδώσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο για τις επόμενες κινήσεις.