Δεν επιβεβαιώθηκαν τα… όργια

Ένας 35χρονος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη με την κατηγορία εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος πρώην συντρόφου του.

Πρόκειται για ένστολο που υπηρετεί σε μάχιμη μονάδα της ΔΙΑΣ και η κοπέλα που τον κατήγγειλε είναι δόκιμος στη Σχολή της Αστυνομίας. Οι δυο τους είχαν σχέσεις ια μια περίοδο το 2021 και στα κινητά τους υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από προσωπικές στιγμές. Η δόκιμος κατήγγειλε τον 35χρονο πως έχει στείλει βίντεο και φωτογραφίες τους σε δεκάδες άλλους συναδέλφους.

Όπως γράφει ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στην “Political”Πρόκειται για αστυνομικό με έντονη δράση κατά της παραβατικότητας, ο οποίος μάλιστα έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο για μια ανθρώπινη ενέργειά του, για την οποία μάλιστα βραβεύτηκε. Τώρα, αυτός ο βραβευμένος αξιωματικός κατηγορείται πως διακινούσε βιντεοληπτικό υλικό με πρώην σύντροφό του να ποζάρει γυμνή ή σε προσωπικές στιγμές. Από τη Διεύθυνση Δίωξης ΗλεκτρονικούΕγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του άνδρα που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ.

Είχε προηγηθεί στις 19/6/2024 η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης (ΠΔΕ) από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/ΑΕΑ αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδας που αφορούσαν δόκιμη αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ετών 22, σε ερωτικές περιπτύξεις. Στην ιστοσελίδα αυτή ο συντάκτης είχε αφήσει να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη δόκιμος είχε αναστατώσει τη Σχολή Αστυνομικών με σκανδαλώδη συμπεριφορά.Στο δημοσίευμα αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για όργια μεταξύ δοκίμων αλλά μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ανάμεσα
σε αστυνομικούς βίντεο και φωτογραφίες από τη γυναικά δόκιμο αστυνομικό.

Η καταγγελία της, που ήταν η αιτία να συλληφθεί ο 35χρονος, αφορά εκδικητική πορνογραφία και η μήνυσή της είναι για παράβαση διατάξεων του άρθρου 346 Π.Κ. Όπως λένε αστυνομικές πηγές, οι δυο τους ήταν ζευγάρι για αρκετό καιρό. Κάποιοι μιλούν για μια παθιασμένη σχέση με πολλούς καβγάδες. Φαίνεται πως για κάποιους λόγους πριν από καιρό χώρισαν, αλλά η κόντρα μεταξύ τους και μετά τον χωρισμό φούντωσε και οι δυο τους έχουν αλληλομηνυθεί και εκκρεμούν δίκες. Μάλιστα στα σόσιαλ μίντια γίνεται ένας πραγματικός χαμός… μεταξύ αστυνομικώνμε αναρτήσεις και σχόλια που τοποθετούνται για τη συγκεκριμένη υπόθεση.