Τέλος από αύριο το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας

Μία μόλις ημέρα μετά την ανάρτηση  του ΣτέφανουΚασσελάκη ότι θέλει να βάλει τάξη στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο «θύμα» φαίνεται πως είναι το καθημερινό φύλλο της εφημερίδα «Η Αυγή».

Σύμφωνα με πληροφορίες  έχει ήδη ανακοινωθεί στους εργαζόμενους η αναστολή λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή».

Σημειώνεται ότι η αναστολή ισχύει μόνο για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας και θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν τόσο το site όσο και η Κυριακάτικη έκδοση.

 

Η κατά μέτωπο επίθεση Καρτερού στον Κασσελάκη από την Αυγη 

Ο  Θανάσης Καρτερός με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Αυγή» άσκησε έντονη κριτική στην στρατηγική που ακολουθεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Στο άρθρο του στην “Αυγή” ανέφερε ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ τονίζει ότι η εκτίμηση του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία έγινε και εκτίμηση του Εκτελεστικού Γραφείου, ότι «αντέξαμε» δεν λέει απολύτως τίποτα.

Ίσως το άρθρο αυτό να ήταν και η αφορμή ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να βάλει “λουκέτο” στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας “Η Αυγή”, καθώς η έντονη κριτική στο πρόσωπο του είναι κάτι που δεν αντέχει ο ίδιος.