Ούτε μέσα στο λεωφορείο δεν έχουν τη δυνατότητα οι επιβάτες να προστατευτούν από τη βροχή, καθώς το νερό στάζει στα κεφάλια τους.
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το όχημα της γραμμής 3Κ σήμερα, εν μέσω των έντονων βροχοπτώσεων στη Θεσσαλονίκη. Παρατηρούμε ότι στον εξαερισμό φαίνεται να έχει συσσωρευτεί νερό το οποίο βρήκε το δρόμο του μέσα στο λεωφορείο από κάποια τρύπα στην οροφή.


Ταυτόχρονα, ένα πλαστικό δοκάρι που αποκολλήθηκε από κάποιο σημείο του λεωφορείου βρίσκεται στο δάπεδο, με τους επιβάτες να απορούν από πού προήλθε το μυστηριώδες αντικείμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, οι επιβάτες έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν τα θολά παράθυρα από τη βροχή και την έλλειψη ανακοίνωσης στάσεων, που δυσκολεύει τον προσανατολισμό τους σχετικά με τη θέση του λεωφορείου στο δρομολόγιο.

