Την ώρα που ο Οικονομικός Εισαγγελέας κάνει φύλλο και φτερό
ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Καχριμάνη
Όσοι επιχείρησαν χθες να πάνε στο Περιφερειακό Ταμείο Ηπείρου (διαχειρίζεται τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και άλλων χρηματοδοτήσεων της ΕΕ κ.λπ.) για κάποια δουλειά έπεσαν πάνω σε κλειστές πόρτες και ένα σημείωμα που έγραφε ότι έκλεισαν «λόγω φόρτου εργασίας».
Οι κάτοικοι της περιοχής που είναι αυτόπτες μάρτυρες στην «ηρωική έξοδο» των φακέλων του Περιφερειακού Ταμείου Ηπείρου είδαν μεν αυτοκίνητα να φορτώνουν πακέτα με έγγραφα, χωρίς όμως να έχουν καταλάβει ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που ξεψαχνίζουν το Ταμείο. Φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και μην τους είδατε τους φακέλους.
Και σίγουρα, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Political» δεν είναι σύμπτωση ότι έχει ανέβει στα Γιάννενα ο Οικονομικός Εισαγγελέας και κάνει φύλλο και φτερό ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, την οικογένειά του αλλά και τους διάφορους «συνεταίρους» στις δουλειές του εκεί.
Αλήθεια, διερωτάται το δημοσίευμα, για το πραξικόπημα εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου είναι ενήμεροι ο εισαγγελέας Ιωαννίνων και οι δικαστικές αρχές των Αθηνών; Αν όχι, πρέπει άμεσα να παρέμβουν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και η κυβέρνηση διαμέσου του υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου.