«Το 2024 βάλθηκε να σημαδέψει το μέσα μου, με πένθος και πόνο»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια, μέσα από ένα story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την Κυριακή (29/12).
Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το γλυκό σκυλάκι μαζί με την κόρη της και έγραψε: «Καλό ταξίδι μικρέ πρίγκιπα. Πήγαινε ψηλά να ξαναβρείς τη μαμά σου. Πώς να αντέξεις χώρια της. Να της πεις πόσο μας λείπει. Πόσο μας λείπετε. Όλα είναι αλλιώς. Βρες και την Μπαλουδίτσα, να είστε ομαδούλα. Φύγατε όλοι. Μαζί. Ξαφνικά. Νωρίς».
Το 2024 βάλθηκε να σημαδέψει το μέσα μου με πένθος και πόνο. Ξαφνικές απώλειες και ηχηρές απουσίες. Κι αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο, άραγε θα τον μάθουμε ποτέ; Καλό ταξίδι μικρέ πρίγκιπα. Πήγαινε ψηλά να βρεις τη μαμά σου. Πώς να αντέξεις χώρια της. Να της πεις πόσο μας λείπει. Πόσο μας λείπετε. Όλα είναι αλλιώς. Βρες και την Μπαλουδίτσα, να είστε ομαδούλα. Φύγατε όλοι. Μαζί. Ξαφνικά. Νωρίς», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.