Μια 62χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης επιχείρησε να κάνει το σπίτι της «παρανάλωμα του πυρός» όταν πήγε να βάλει φωτιά σε πολυκατοικία με την ιδέα ότι κάποιος της έκανε…μάγια!
Η γυναίκα πήρε ένα μπιτόνι γεμάτο εύφλεκτο υγρό και το έριξε σε τοίχους και πόρτες της πολυκατοικίας της, προκειμένου να του βάλει φωτιά. Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (07.01.2025), όταν οι υπόλοιποι ένοικοι την είδαν να κρατάει αναπτήρα και κάλεσαν τις αρχές.
Σύμφωνα με το patris.gr, η γυναίκα πρόλαβε και έβαλε φωτιά σε ένα κλαδάκι και τότε οι γείτονες έντρομοι αντιλήφθηκαν τι σκόπευε να κάνει με το σπίτι και άρχισαν να ρίχνουν νερά προκειμένου να μην «λαμπαδιάσει» το κτίριο.
Η 62χρονη νόμιζε ότι της έχουν κάνει μάγια και για αυτό προσπάθησε να κάνει την πολυκατοικία «στάχτη».