Το νεαρό αγόρι υπέστη καρδιακή προσβολή
Δυσάρεστα νέα έρχονται από τη Γαλλία, η οποία θρηνεί τον 14χρονο Ουσμάν Ντιαμπί, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Ομπερβιλιέ και έφυγε από τη ζωή την ώρα του αγώνα έπειτα από καρδιακή προσβολή.
Συγκεκριμένα, στον αγώνα της Ομπερβιλιέ με την Οσέρ σε επίπεδο Κ16, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ντιαμπί κατέρρευσε έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Μια μάχη που έχασε, τελικά, την Τετάρτη (30/4), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και γενικά το γαλλικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του, η Ομπερβιλιέ, ήταν αυτή που ανακοίνωσε τον θάνατο του 14χρονου Ουσμάν Ντιαμπί, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως
«ο Ουσμάν ήταν ένα παιδί με τεράστια καρδιά και υποδειγματική ανατροφή. Βοηθούσε καθημερινά τη μητέρα του σε δουλειές και εργαζόταν εθελοντικά με τε τους νεότερους παίκτες της ομάδας, ειδικά της Κ9. Πάντα χαμογελαστός, πάντα εξυπηρετικός και με σεβασμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στη ζωή μας».
Η ανάρτηση
Αναπαύσου εν ειρήνη μικρέ άγγελε Ousmane ♥️
Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον τραγικό θάνατο του αγαπητού μας Ousmane Diaby, 14 ετών, που θυμήθηκε ο Δημιουργός του αυτή την Τετάρτη.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ousmane έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από όλα: έπαιζε ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αναζωογόνησε, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Ré της Ντιζόν. Μετά από αρκετές ημέρες αγώνα, ο Ουσμάν άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη.
Ξεκινάμε αυτή την λοταρία για να υποστηρίξουμε την οικογένειά του μέσα από αυτή την ενοχλητική δοκιμασία. Βαρύ το κόστος που σχετίζεται με τον επαναπατρισμό, τις κηδείες και τις απαραίτητες διαδικασίες. Εάν αυτή η βοήθεια δεν μπορεί να καλύψει το κενό που έμεινε, μπορεί τουλάχιστον να ελαφρύνει το υλικό βάρος που πρέπει να κουβαλήσουν η μαμά και οι αγαπημένοι της.
Ο Ousmane ήταν ένα παιδί με τεράστια καρδιά, με υποδειγματική ανατροφή. Βοηθούσε καθημερινά τη μητέρα του με καθημερινά καθήκοντα, και ήταν εθελοντής με τα μικρότερα μέλη του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των U9. Πάντα χαμογελαστός, εξυπηρετικός, με σεβασμό – αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή μας.
Θα μας λείψεις ousmane Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας.
Σε αγαπάμε τόσο πολύ μικρέ αδερφέ. Αναπαύσου εν ειρήνη