Ο Υπουργός Υγείας απάντησε με θάρρος και ήταν απόλυτα ειλικρινής
Αποκαλυπτικός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς για το γεγονός της αποχής του από τα τηλεοπτικά παράθυρα και εάν αυτή οφείλεται στα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της Υγείας ή στην μεταμόσχευση που φημολογείται ότι έκανε.
Ο Υπουργός επιβεβαίωσε πως έκανε μια επιτυχημένη, όπως λέει, μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά ο λόγος της αποχής του δεν είναι αυτός.
«Αποφάσισα μετά από μια έντονη περίοδο που μονοπωλούσαν την επικαιρότητα τα Τέμπη να κάνω μια παύση. Σήκωσα ένα μεγάλο φορτίο που δεν μου αναλογούσε Παρότι βλέποντας το με μία απόσταση χρόνου πλέον, εκτιμώ ότι αυτά που έλεγα μάλλον δικαιώνονται με την εξέλιξη των πραγμάτων» σημείωσε.
«Είχα σταματήσει να εμφανίζομαι στη τηλεόραση ένα μήνα πριν από τη μεταμόσχευση κι αυτό το έκανα γιατί αποφάσισα μετά από μια έντονη περίοδο που μονοπωλούσαν την επικαιρότητα τα Τέμπη να κάνω μια παύση. Σήκωσα ένα μεγάλο φορτίο που δεν μου αναλογούσε Παρότι βλέποντας το με μία απόσταση χρόνου πλέον, εκτιμώ ότι αυτά που έλεγα μάλλον δικαιώνονται με την εξέλιξη των πραγμάτων. Ξέρετε εγώ σέβομαι το συναίσθημα του κόσμου. Υπήρξε οργή και δεν χρειάζεται να προκαλούμε. Ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει μόνος του ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος έλεγε ψέματα. Γι’ αυτό είναι καλό για λίγο να απέχω! Δε χάλασε και ο κόσμος άλλωστε, πάντα στην πορεία μου δεχόμουν την κριτική ότι παραβγαίνω … ε ας λείψω και λίγο!» είπε χαρακτηριστικά.