Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα στη Βουλή για το πόρισμα Καρώνη, με τον υφυπουργό Νίκο Ταχιάο να επιτίθεται σφοδρά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την ότι έχει το ακαταλόγιστο.
«Ακούμε ότι είμαστε δολοφόνοι και εγκληματική οργάνωση… Αυτοί που υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα έχουν το ακαταλόγιστο», είπε απαντώντας στη Ζωή, η οποία μίλησε για πιέσεις που ασκήθηκαν από την κυβέρνηση
στον καθηγητή του ΕΜΠ. «Λέει ό,τι χυδαιότερο και αηδιαστικότερο, ε όχι, αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό, αυτό δεν θα περάσει, θα αντιδρούμε», είπε επίσης ο κ. Ταχιάος και συνέχισε το σφυροκόπημα λέγοντας πως «ακούσαμε για δημοκρατία από ανθρώπους που ήταν σε ένα κόμμα που έτρεχε στον Μαδούρο».
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στράφηκε και κατά της «πράσινης» παράταξης, συνιστώντας της να μην απορεί με τις δημοσκοπήσεις, καθώς, κατά τον ίδιο, «σύρεται πίσω από τις πιο ακραίες και αντισυστημικές απόψεις».