Οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι έξι χρόνια μετά
επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Μία από τις πλέον αγαπημένες ελληνικές σειρές ήταν «Το σόι σου» στον Alphα, που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και τώρα στις επαναλήψεις της. Η οικογενειακή κωμωδία έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2014 και διήρκεσε πέντε σεζόν, ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη πορεία της τον Ιούνιο του 2019. Σε αυτήν βλέπουμε τους Χαμπαίους και τους Τριανταφύλλους, δύο οικογένειες που ενώθηκαν με τον γάμο των παιδιών τους.
Και από φέτος επιστρέφουν ξανά στις οθόνες μας με τον 6ο κύκλο. Ο νέος κύκλος θα έχει συνολικά 60 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τον ALPHA, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Μάλιστα, ο Μελέτης Ηλίας, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Breakfast@star» και είχε αποκαλύψει την αλλαγή που θα δούμε.
«Το σπίτι θα είναι ίδιο, όπως το θυμάται το κοινό. Η ιστορία μας συνεχίζεται από τη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόκειται για reboot, αλλά για φυσική συνέχεια του “Σογιού”.. Έχουμε, βέβαια, και κάποιες φρέσκες προσθήκες. Οι κόρες του Σάββα και της Λυδίας έχουν πλέον αγόρια, και όπως καταλαβαίνετε, το πράγμα αρχίζει να… στενεύει για τους γονείς…», είχε αναφέρει.
Λίγες μέρες μετά έγινε γνωστό ότι το αγόρι της Χαράς ( Ηλιάνα Γαλάνη) θα το υποδυθεί ο Δημήτρης Λαγούτης, γιος των ηθοποιών Πέτρου Λαγούτη και Μυρτώς Αλικάκη. Ο νεαρός, που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, θα έρθει «αντιμέτωπος» με τον πεθερό Ηλία Μελέτη!

