Αγωνία και φόβοι εν όψει της μεγάλης ημέρας : Η Καρυστιανού καλεί τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη εν μέσω φόβων για την παρουσία “φυτευτών”
Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου πολιτικού της φορέα, η Μαρία Καρυστιανού εμφανίζεται γεμάτη αγωνία αλλά και αποφασιστικότητα, αφήνοντας να εννοηθεί πως φοβάται ότι η αυριανή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη ίσως επιχειρηθεί να δυναμιτιστεί από «φυτευτά» και κακοπροαίρετα άτομα.
Με ανάρτησή της στα social media, η κ. Καρυστιανού απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το «παρών» στην παρουσίαση του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 18:30 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», στην πλατεία Αριστοτέλους.
Ωστόσο, μέσα από το μήνυμά της ήταν εμφανής η ανησυχία της για όσα μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
«Θα βρεθούν δίπλα μας φυτευτοί»
Η Μαρία Καρυστιανού υποστήριξε ότι όσο το κίνημα μεγαλώνει, τόσο αυξάνονται και οι προσπάθειες υπονόμευσής του.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Καθημερινά γινόμαστε όλο και περισσότεροι και αυτό τους τρομάζει πολύ. Γι’ αυτό μηχανεύονται διάφορα και θα κάνουν ακόμα περισσότερα».
Παράλληλα, προειδοποίησε πως στην αυριανή συγκέντρωση ενδέχεται να εμφανιστούν «άνθρωποι φυτευτοί και κακοπροαίρετοι», με στόχο – όπως είπε – να αμαυρώσουν την εικόνα του κινήματος.
«Γνωρίζουμε ότι δίπλα μας θα βρεθούν άνθρωποι φυτευτοί και κακοπροαίρετοι με σκοπό να αμαυρώσουν την καθαρή και ενωτική εικόνα του κινήματος. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν», σημείωσε.
— Maria Karystianou (@mkaristianou) May 20, 2026
Κάλεσμα ενότητας στη Θεσσαλονίκη
Παρά τους φόβους και την ένταση των τελευταίων ημερών, η κ. Καρυστιανού κάλεσε τους υποστηρικτές της να βρεθούν στην εκδήλωση, μιλώντας για «ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και νέας αρχής».
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ αύριο, Πέμπτη, στις 18:30 στον κινηματογράφο Ολύμπιον, στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά και να δώσουμε το πιο δυνατό μήνυμα πραγματικής ελπίδας για μια νέα αρχή», ανέφερε στο μήνυμά της.
Η αυριανή παρουσίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του πολιτικού εγχειρήματος της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

