Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια μίλησε για τη στενή φιλία τους και παραδέχθηκε πως η απώλειά της την έχει σημαδέψει ψυχολογικά
Με βαθιά συγκίνηση αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού στον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Η παρουσιάστρια, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για μια γυναίκα που, όπως είπε, κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
«Ήταν ένα φωτεινό πλάσμα»
Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως γνώριζε τη Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και πολλά χρόνια και πως στο παρελθόν διατηρούσαν πολύ στενή φιλική σχέση.
Όπως ανέφερε, τη θυμάται ως έναν ιδιαίτερα ζεστό και φωτεινό άνθρωπο, ενώ μίλησε με αγάπη για τις στιγμές που είχαν μοιραστεί μαζί, τονίζοντας ότι ήταν από τους ανθρώπους που δύσκολα ξεχνά κανείς.
«Είμαι γρατζουνισμένη ψυχολογικά»
Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως ο θάνατος της φίλης της την επηρέασε βαθιά, περιγράφοντας τις τελευταίες ημέρες ως εξαιρετικά δύσκολες σε ψυχολογικό επίπεδο.
Με ειλικρίνεια παραδέχθηκε ότι αισθάνεται ακόμη πληγωμένη από την απώλεια, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο δικός της πόνος δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνον που βιώνουν οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Γωγώς Μαστροκώστα.
«Δεν έχασε καμία μάχη»
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της στον αγώνα που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα απέναντι στον καρκίνο.
Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με εκφράσεις όπως «έχασε τη μάχη», τονίζοντας ότι η φίλη της στάθηκε δυνατή απέναντι στις δυσκολίες και αντιμετώπισε τις δοκιμασίες με αξιοπρέπεια και θάρρος.
Όπως είπε, η Γωγώ Μαστροκώστα αποχώρησε «με το κεφάλι ψηλά», αφήνοντας πίσω της την εικόνα μιας γυναίκας που πάλεψε μέχρι τέλους και θα μείνει αξέχαστη σε όσους την αγάπησαν.

