Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και βρήκε δίχτυα στο φιλικό απέναντι στη Στρασμπούρ
Ιδανική ήταν η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη στην αγωνιστική δράση, καθώς ο διεθνής Έλληνας επιθετικός συνδύασε το πρώτο του παιχνίδι μετά από αρκετούς μήνες με γκολ στη φιλική νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 7-0 επί της Στρασμπούρ.
Ο Ιωαννίδης είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς διαδοχικοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει μια γεμάτη σεζόν με την πορτογαλική ομάδα.
Γκολ στην επιστροφή του
Ο Έλληνας φορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Νελ, και χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να αφήσει το στίγμα του στην αναμέτρηση.
Στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 7-0, ολοκληρώνοντας ιδανικά μια όμορφη επιθετική προσπάθεια με εύστοχο πλασέ.
Το γκολ αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερα θετικό σημάδι για τον Ιωαννίδη, ο οποίος επιστρέφει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με στόχο να αφήσει πίσω του την άτυχη περσινή περίοδο και να αποτελέσει σημαντική λύση για τη Σπόρτινγκ στη νέα σεζόν.
Ioannidis e já são 7 🤩#DAZNDesafiosBetano pic.twitter.com/bMbNyQO9Iz
— DAZN Portugal (@DAZNPortugal) July 20, 2026

