Οι φίλοι του κάλεσαν βοήθεια και ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ – Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, όπου ένας 17χρονος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Ιουλίου, ο νεαρός βρισκόταν στην πλατεία του οικισμού όπου διέμενε μαζί με την παρέα του, όταν ξαφνικά κατέρρευσε.
Οι φίλοι του ενημέρωσαν άμεσα συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να συνεχίζουν τις προσπάθειες ανάνηψης.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες και να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

