Σήμερα, ο 15χρονος μαθητής από τη Σκιάθο υποβάλλεται σε ιατροδικαστική εξέταση, έπειτα από την καταγγελία του ότι υπήρξε θύμα βιασμού και εκβιασμού από έναν 17χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news.
Η υπόθεση αυτή έχει περάσει πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ο 17χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι μεταξύ των δύο ανηλίκων πραγματοποιήθηκαν γενετήσιες πράξεις, ωστόσο υποστηρίζει ότι αυτές ήταν με τη συναίνεση του 15χρονου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο 17χρονος τον απειλούσε και τον εκβίαζε επί σχεδόν δυόμισι χρόνια, προκειμένου να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, τον εκβίαζε με βίντεο που είχε καταγράψει από τις πράξεις τους, απειλώντας να τα δημοσιοποιήσει.
Οι Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας, έχουν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου και το έχουν αποστείλει σε εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Εκεί θα εξεταστεί αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, όπως το επίμαχο βιντεοσκοπημένο υλικό, που να σχετίζονται με την καταγγελία.
Ο 15χρονος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, απευθύνθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή και περιέγραψε ένα κλίμα μόνιμου φόβου και απειλών. Όπως ισχυρίστηκε, ο 17χρονος χρησιμοποιούσε τα βίντεο των γενετήσιων πράξεων για να τον αναγκάζει να συνεχίζει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο 15χρονος αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του την κατάσταση που βιώνει. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας, οι κακοποιητικές πράξεις φέρονται να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2024 και να συνεχίζονταν με διάφορους τρόπους μέχρι το φετινό καλοκαίρι.
Ενδεχομένως, οι κατηγορίες που έχουν σχηματιστεί για την υπόθεση περιλαμβάνουν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων και σωματική βλάβη σε αδύναμα άτομα.

