Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Ιόνιο και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους
Μια ανάσα χαλάρωσης από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις απολαμβάνει η Ελένη Ράντου στη Λευκάδα.
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις διακοπές της στο νησί του Ιονίου, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα πουά μπικίνι.
Η Ελένη Ράντου φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παραμονή της στη Λευκάδα, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα ως «θεραπεία» για την ίδια.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Λευκάδα πανέμορφη!!! Δεν είσαι νησί. Είσαι θεραπεία!!! Χρόνια μας πολλλλλαααα! Χρόνια σας πολλλλα!».
Η ηθοποιός, έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται πως βρήκε στο Ιόνιο τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και καλοκαιρινή χαλάρωση

