Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόφασή της, κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που δεν ήταν πλέον αποδεκτές σε επαγγελματικό και ηθικό επίπεδο
Τη λήξη της συνεργασίας της με τον μάνατζέρ της, Χρήστο Παπαμήτρο, ανακοίνωσε η Αγγελική Ηλιάδη, έπειτα από μια περίοδο προβληματισμού και πολλής σκέψης, όπως η ίδια ανέφερε.
Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε την απόφασή της το πρωί της Τετάρτης 19 Αυγούστου, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η απόφαση να ολοκληρώσει τη συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη, καθώς, όπως υποστήριξε, υπήρξαν συμπεριφορές που ξεπέρασαν τα όρια του επαγγελματικά και ηθικά αποδεκτού.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αγγελική Ηλιάδη πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που απαιτώ σεβασμό στις διαπροσωπικές μου αλλά και στις επαγγελματικές μου σχέσεις όταν αυτός ο σεβασμός δεν υπάρχει βάζω τελεία. Στη ζωή μου ο κύκλος μου είναι πολύ μικρός. Και στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην επαγγελματική μου. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους μου και στους συνεργάτες μου με σεβασμό και ειλικρίνεια. Και το ίδιο απαιτώ και από αυτούς».
Ο Χρήστος Παπαμήτρου, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας τους μέσα από ένα story στο Instagram, επισημαίνοντας: «Μετά από 17 μήνες και 144 μουσικές βραδιές η συνεργασία μου με την κυρία Αγγελική Ηλιάδη τελείωσε. Σύντομα θα σας ανακοινώσω νέες συνεργασίες όπως και κάτι πολύ δυνατό που έρχεται».

