Kλίμα οδύνης στην κηδεία της 45χρονης αστυνομικού
που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Δράμα.
Όπως αναφέρει το emakedonia, πλήθος συγγενών και φίλων πήγαν από νωρίς στον στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κάτω Νευροκόπι και με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη 45χρονη που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο.
Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της 45χρονης -Υποβασταζόμενες έφτασαν η μητέρα και η αδελφή της
Η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε στον Ιερό Ναό λίγο μετά τις 10:00. Το λευκό φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία, ενώ άγημα της ΕΛ.ΑΣ. απέδωσε τιμές.
Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της οικογένειας που με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν τη μητέρα τους στην τελευταία της κατοικία. Υποβασταζόμενες έφτασαν στον Ιερό Ναό η μητέρα και η αδερφή της αστυνομικού.
Στεφάνια στη μνήμη της 45χρονης απέστειλαν μεταξύ άλλων το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κ. Νευροκοπίου, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αν. Μακεδονίας-Θράκης.
Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία δίνουν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο αστυνομικός διευθυντής Δράμας αλλά και δεκάδες συνάδελφοι της αστυνομικού.







