Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή εισπνοή αναθυμιάσεων – Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τα ακριβή αίτια
Σοκ έχει προκαλέσει στον Πειραιά ο εντοπισμός δύο νεαρών ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε σταθμευμένο όχημα, σε γκαράζ κατοικίας επί της οδού Μήλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα και μία 27χρονη γυναίκα, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τον πατέρα του νεαρού, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να διαπιστώνει τον θάνατό τους.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο θανάτου από αναθυμιάσεις
Από την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν ενδείξεις τραυματισμού, καθώς οι δύο νέοι δεν έφεραν εμφανή τραύματα ή εκδορές.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προκλήθηκε από αναθυμιάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν είχε τη μηχανή και τον κλιματισμό σε λειτουργία, ενώ το γκαράζ ήταν κλειστό.
Το σενάριο που διερευνάται είναι οι αναθυμιάσεις από τον κινητήρα να διοχετεύτηκαν στο εσωτερικό του οχήματος μέσω του συστήματος κλιματισμού, προκαλώντας την απώλεια αισθήσεων των δύο ατόμων.
Συνεχίζεται η προανάκριση
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

