Μετωπική στα social media πριν το ραντεβού-ξεκαθάρισμα στο Συνέδριο
Μια ξεχωριστή μετωπική σύγκρουση σε… ψηφιακό επίπεδο εξελίσσεται ανάμεσα στον Παύλο Πολική και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο Σφακιανός βουλευτής βλέπει να τον κατακλύζουν αναρτήσεις συμπαράστασης από κάθε κατεύθυνση μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καθώς φαίνεται να μην γίνεται αποδεκτή τόσο από μέρος του στελεχιακού δυναμικού όσο και της εκλογικής βάσης του κόμματος.
Είναι χαρακτηριστικό πως ξεπέρασε στην κούρσα και τον Πρόεδρο του κόμματος. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του πρώην υπουργού λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του άγγιξε τα 10.000 likes έναντι αυτής του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα Πολάκη στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που έφτασε στα 2.500 likes.
Καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης βασίζει την πολιτική του επικοινωνία όλους αυτούς τους μήνες στα κοινωνικά δίκτυα το να βλέπει τον Παύλο Πολάκη να έχει αποκτήσει και «στρατό» ορκισμένων οπαδών, ανησυχεί πολλούς στην Κουμουνδούρου.
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τους Ευρωβουλευτές, βουλευτές και κομματικά στελέχη που ανήκουν στους επονομαζόμενους «Κασσελίστας» τοποθετήθηκαν υπέρ του Παύλου Πολάκη, ανάμεσα στους οποίους και πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που τάχθηκαν εξαρχής υπέρ της υποψηφιότητας Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος.
Σε κοινό τους άρθρο οι Γιαπιτζής Μιχάλης, Μπεχράκης Λεωνίδας, Οικονόμου Θανάσης, Σαραντοπούλου Μαύρα και Χατζησάββας Μάρκος ζητούν να αναιρεθεί η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «ο Παύλος Πολάκης όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνος που ξεσκέπαζε σκάνδαλα διαφθοράς στην Υγεία, τις τράπεζες και αλλού, ενώ επίσης κονταροχτυπήθηκε ανοιχτά και τεκμηριωμένα με κατεστημένα συμφέροντα».
Κάπως έτσι παίρνει θάρρος ο Σφακιανός και οι «Πολακίστας» του και προαναγγέλλει μετωπική σε στελέχη που τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της διαγραφής του. Αφήνοντας αιχμές όλο αυτό το διάστημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στρέφει τα βέλη εναντίον δύο μελών της «φρουράς» του, δίνοντας «ραντεβού» με τους Όλγα Γεροβασίλη και Κώστα Ζαχαριάδη στο Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος, στις αρχές Οκτώβρη.

