Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου η Αντιγόνη Κουλουκάκου βάφτισε τον 7,5 μηνών γιο της και μοιράστηκε νέες φωτογραφίες στο instagram της από τη βάφτιση του, ανάμεσα στις οποίες είδαμε και ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο.
Και το όνομα του μικρού, Άγγελος!
Η ίδια έκανε γνωστή το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας μοναδικά στιγμιότυπα στο instagram από το παραμυθένιο σκηνικό της βάφτισης.
Νονά του μικρού ήταν μία στενή φίλη της ηθοποιού.
Η βάφτιση έγινε δίπλα στη θάλασσα σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της σχετικά με τη βάφτιση του γιου της: «Μια φορά κ έναν καιρό μια ηλιόλουστη ημέρα του Μάρτη, κάπου στην Αθηνα, σε ένα μέρος που γεννιούνται τα μωρά, ήρθα και γω στον κόσμο.
Η μαμά μου με είχε μήνες μέσα στην κοιλιά της κ μου έβαζε συνέχεια μουσική, baby Μοτζαρτ,έτσι της έλεγε ο γιατρός της. Ο μπαμπάς μου έβαζε κάτι περίεργες μουσικές…ζωηρές και μετρούσε τις μέρες αντίστροφα για να εμφανιστώ.
Ο μπαμπάς μου χορεύει κ τραγουδάει μελωδικά. Η μαμά μου, από την άλλη, φαλτσαρει αλλά μου μιλάει Ιταλικά κ είναι λες κ κάνει μαγικά. Εγώ την ακούω…Χαζεύω και χαμογελάω.
Απο την ημέρα που ήρθα στο κόσμο ανακαλύπτω ένα ολόκληρο σύμπαν γύρω μου. Μιλάω μια δική μου γλώσσα,που κανείς άλλος δεν μιλά, και η μαμά μου όλο μου χαμογελάει. Τώρα, καταλαβαίνει δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρω να σας πω.Όταν γελάω όμως γελάμε δυνατά μαζί! Ο μπαμπάς μου κάνει διαρκώς κάτι περίεργες γκριμάτσες και μου πιάνει τα μπρατσα! Κ όταν γελαω γελάει κ εκείνος δυνατά!
Έχω και πολλούς φίλους που τους βλέπω κάθε μέρα κ παίζω μαζι τους. Τον Σίμπα, τον Ελεφαντινο, τη Τιγρεττα, το Τοπολινο, την Σιμιεττα, τον Κανιολινο, το Ορσεττο, τον Μικυ , το Παντα, τη Μπαλένα, το Ουτσελινο, τον Πινγκουινο, τον Ακουιλα, τη Τζιραφε, τη Μπιανκα κ το Μομπυ . Ανάμεσα τους υπάρχει κ ένα παιδάκι που λέγεται Μόγλης.
Η γιαγιά μου με φωνάζει Πικολινο κ φασολάκι κ μου κάνει όλο αγκαλιές κ ο παππούς μου με αποκαλεί Λεβέντη κ Αντρακο μου.











