Ζώδια

Παρασκευή και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Η Πανσέληνος σήμερα σας κάνει ανήσυχους με χρηματικά θέματα. Θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα προσωπικά σας σχέδια και ότι σας δημιουργεί την αίσθηση της χαράς. Μην υπερβάλλετε με τα επαγγελματικά σας διαβήματα, όλα για να γίνουν θέλουν τον χρόνο τους.

Ταύρος   Η Πανσέληνος σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει πολύ ευαίσθητους με την προσωπική σας ζωή. Μην περιορίσετε σήμερα τις σκέψεις σας. Θα μπορέσετε να δείτε με μεγάλη άνεση θέματα που θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό είναι ένα ατού που πρέπει να το δείτε με θετική διάθεση.

Δίδυμοι   Η Πανσέληνος σήμερα, σας κάνει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερο ζήλο με επαγγελματικά θέματα. Είστε λίγο ανήσυχοι με θέματα οικονομικά που δεν μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά. Φροντίστε τα πιο σημαντικά και αφήστε τα άλλα για αργότερα. Ένα δώρο θα σας δώσει χαρά.

Καρκίνος   Η Πανσέληνος σήμερα θα σας δώσει μία ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Βρείτε την λύση που είναι μία και μοναδική για τα θέματα που αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους,… η ειλικρίνεια και το ειλικρινή ενδιαφέρον.

Λέων   Η Πανσέληνος σήμερα αφορά θέματα οικογενειακά. Πολύ πιθανόν σήμερα να μην είστε και τόσο ισχυροί σε αυτά που κάνετε και αυτά που θα θέλατε να κάνετε. Είναι μία υποτονική μέρα που σας κάνει να καθυστερούν τα θέματα που έχετε κατά νου να προχωρήσετε.

Παρθένος   Η Πανσέληνος σήμερα θα καθορίσει σχέσεις με το περιβάλλον σας. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποια βήματα πιο αισιόδοξα, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε σε χέρια που δεν έχουν την τρυφερότητα που σας λείπει αυτή την περίοδο.

Ζυγός   Η Πανσέληνος σήμερα στον τομέα που αφορά τα χρήματα σας, σας γεμίζει με πολλές σκέψεις πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ξεκαθαρίστε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και ίσως κάποιο ακίνητο που βρίσκεται με κάποιες εκκρεμότητες. Αν βρεθείτε πολύ κοντά με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε του την συμπάθεια σας χωρίς να υπάρχει υπερβολή.

Σκορπιός   Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας φέρει κοντά σε προσωπικές προσδοκίες και υποθέσεις. Η μέρα αυτή είναι ο Πρόδρομος για μία μεγάλη γκάμα γεγονότων που θα συμβούν το επόμενο διάστημα και που δεν θα αφορούν μόνο έναν τομέα. Πολλές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν και νομικά θέματα.

Τοξότης   Η Πανσέληνος σήμερα θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με κάποια θέματα που δεν έχουν μία συγκεκριμένη μορφή. Μπορεί να είναι ανησυχίες χωρίς αιτία. Βρείτε τον τρόπο να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα γεύμα θα ενώσει τα οικογενειακά κενά.

Αιγόκερως   Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, γεμίζει τις μπαταρίες σας, σε προσωπικό επίπεδο. Θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε το λάθος να απομακρύνεται από κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

Υδροχόος   Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, σας δημιουργεί την θέληση να φτιάξετε σημαντικά πράγματα που αφορούν την δουλειά σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε σήμερα με ζητήματα που αφορούν την υγεία κάποιου δικού σας.

Ιχθείς   Η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό, πολύ πιθανόν να σας κάνει να αναζητάτε την συντροφιά δικών σας ανθρώπων. Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πολύ κοντά σας και πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις μέσα από τις συμβουλές των αγαπημένων σας προσώπων.

backstage24.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa