Πολιτική Σε πρώτο πλάνο

Επιστολή Νικολόπουλου προς τον εκδότη του «Π» Νίκο Καραμανλή

Νίκος Νικολόπουλος
Η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του Ν. Νικολόπουλου, έπειτα από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, που, μάλιστα, εισηγείται την άρση.

Με αφορμή το άνωθεν γεγονός ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος απέστειλε σχετική επιστολή

Η επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου προς τον εκδότη του «Παρασκηνίου» Νίκου Καραμανλή:

«Στην εποχή της πλέριας υποκρισίας και του μεγίστου κινδύνου να συνθλιβούμε από τις συμπληγάδες της παγκοσμιοποίησης που υποστηρίζεται από αριστεροδεξιούς νεοταξίτες πολιτικούς, τουλάχιστον προσωπικά, επιμένω  να αντιστέκομαι.

Γνωρίζετε καλώς ότι έχω επιλέξει τον δρόμο μου και τη στάση μου, έχοντας χαράξει μία σταθερή πλην ακηδεμόνευτη πορεία. Ως παλιός κοινοβουλευτικός θα υπερασπιστώ τις ιδέες μου μα πάνω από όλα την ελευθερία στην άποψη κάθε συναδέλφου. Δεν με φόβισαν διαχρονικές και πολυμέτωπες επιθέσεις από ισχυρά επιχειρηματικά λόμπι και σίγουρα δεν θα με φοβίσει ο κάθε αυτόκλητος «εισαγγελέας».

Πριν λίγες μέρες η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ψήφισε υπέρ της άρσης της βουλευτικής μου ασυλίας επειδή εξακολουθητικά τολμώ να υπενθυμίζω ότι ο γάμος είναι Μυστήριο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, ενώ και για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, υπερασπίζομαι την ανθρώπινη φύση και βιολογία έναντι ετεροφοβικών και ομομανιακών φανατικών. Και μάλιστα, κλήθηκα να απολογηθώ για την απλή αναδημοσίευση σχετικών απόψεων, πράξη η οποία βεβαίως, ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να κριθεί ότι εμπεριέχει τον νομικά αναγκαίο δόλο της εκφράσεως προτροπής ή υποκίνησης για τέλεση πράξεων που μπορεί να προκαλέσουν μίσος ή βία κατά οποιουδήποτε προσώπου (όπως και αν αυτοπροσδιορίζεται, και εν προκειμένω των μηνυτών) ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Με λίγα λόγια, κατά τον πολυάσχολο μηνυτή μου, όποιος «τολμά» να ισχυριστεί ότι μία συμπεριφορά είναι αντίθετη στους εκκλησιαστικούς κανόνες, είναι δήθεν «ρατσιστής.

Ενόψει και της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής στις 24/5 και επειδή μπορεί και για σας να είναι ανήκουστο και παράδοξο βουλευτές κόμματων του λεγόμενου χριστιανικού τόξου να ζητούν την άρση ασυλίας για όποιον τολμά να υπερασπίζεται τις χριστιανικές του πεποιθήσεις και να διαδίδει τον ευαγγελικό λόγο, σας επισυνάπτω την μηνυτήρια αναφορά σε βάρος μου, την «απολογία» μου και τα πρακτικά της Επιτροπής.

Ουδόλως στοχεύω στον οποιονδήποτε επηρεασμό σας, παρά μόνο στην άπλετη και άδολη ενημέρωση, στην αλήθεια που έχει ανάγκη η εποχή, ο τόπος μας και ο λαός μας.  Ως προς τα υπόλοιπα, ένα μόνο επισημαίνω: Ευτυχώς που υπάρχει και η ελληνική Δικαιοσύνη…

Η επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ