Ένα σοκαριστικό βίντεο από τα βάθη της Ινδίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σ’ αυτό φαίνεται ένας άνδρας να σέρνει μία γυναίκα από τα μαλλιά της σε δρόμους ενός χωριού.

Η ιστορία θέλει τον άνδρα μέλλοντα γαμπρό που σέρνει όμως την φερόμενη σύζυγό του από τα μαλλιά. Κι αυτό, επειδή εκείνη προσπάθησε να αποτρέψει τον γάμο του με άλλη γυναίκα στο Μπιχάρ της βόρειας Ινδίας. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 24 Ιουνίου στο χωριό Χουσάινα Κουρντ.

Στην αρχή του βίντεο, η γυναίκα βρίσκεται στο έδαφος και ο άνδρας τραβά τα μαλλιά της. Σηκώνεται και συνεχίζει να κρατά τα μαλλιά της, σέρνοντάς την σε όλο το χωριό ενώ ανά διαστήματα της τραβά το κεφάλι με δύναμη.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8472781/Man-drags-alleged-wife-hair-assaults-public.html

Δεν τον άφησε να παντρευτεί άλλη γυναίκα

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το θύμα πήγε στο χωριό όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν έτοιμος να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα στις 25 Ιουνίου. Και αφού πέρασε αυτή την περιπέτεια ανακοίνωσε πως ο σύζυγός της ήταν ήδη νόμιμα παντρεμένος μαζί της με φυσικό επακόλουθο η οικογένεια της μέλλουσας νύφης να ακυρώσει τον γάμο.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο την ώρα που τραβά την νεαρή γυναίκα ενώ επίσης και το θύμα μιλά στο άτομο στο τηλέφωνο.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως η γυναίκα – αφού σύρθηκε στους δρόμους του χωριού, κλειδώθηκε από ντόπιους άντρες σε ένα δωμάτιο.