Σοκάρει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από έξι άτομα.

Αφηγούμενη την περιπέτειά της στο MEGA τόνισε: «Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο. Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα».

Η γυναίκα τόνισε ότι κανείς από τους λουόμενος δεν την βοήθησε και πρόσθεσε:  «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι…, δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή. Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας. Η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου».

Στο μεταξύ ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν για το περιστατικό που κατήγγειλε λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.

Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Η καταγγελία της 26χρονης
Ειδικότερα, η γυναίκα βρισκόταν στην παραλία με τον σύζυγό της και καθώς αναχώρησαν από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ τους, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο μόνη στον χώρο στάθμευσης. Τότε ήταν που την περικύκλωσαν έξι άτομα και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε γίνει και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα. Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.