Από τη Samsung εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το Cloud:

Ενημερώνουμε το πρόγραμμά μας για τη λήξη των λειτουργιών του Συγχρονισμού Συλλογής, του Drive και του Προγράμματος χώρου αποθήκευσης επί πληρωμή από το Samsung Cloud και θέλουμε να σας κοινοποιήσουμε τις λεπτομέρειες.

Για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας αρκετό χρόνο για μετεγκατάσταση ή λήψη των δεδομένων τους, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την τελική ημερομηνία λήξης των λειτουργιών κατά 3 μήνες από την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά. Από τις 2021-09-30, ο Συγχρονισμός Συλλογής και η αποθήκευση Drive για Τα Αρχεία Μου δεν θα υποστηρίζονται πλέον από το Samsung Cloud και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, όπως εξηγείται παρακάτω.

Αλλαγές στο Πρόγραμμα

2020-10-05
* Οι προαναφερόμενες λειτουργίες δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες
* Διατίθεται μετεγκατάσταση στο OneDrive και λήψη δεδομένων
2021-08-01
* Διακοπή της υφιστάμενης χρήσης του Συγχρονισμού Συλλογής και του Drive
* Λήξη της υποστήριξης μετεγκατάστασης στο OneDrive (διαθέσιμη μόνο η λήψη δεδομένων)
* Αυτόματη ακύρωση του εκάστοτε προγράμματος χώρου αποθήκευσης επί πληρωμή και επιστροφή της τελευταίας πληρωμής
(* Σταδιακή εφαρμογή ανά χρήστη)
2021-09-30
* Λήξη υποστήριξης για τη λήψη δεδομένων και τελική κατάργηση λειτουργιών που υπόκεινται σε τερματισμό
* Ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας της υπηρεσίας, το παραπάνω πρόγραμμα ενδέχεται να μεταβληθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
* Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις τεχνικής φύσης με την πλήρη κατάργηση δεδομένων από τον διακομιστή του Samsung Cloud.
* Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία web του Samsung Cloud.
(https://support.samsungcloud.com/)

Κατόπιν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες μέσω του Microsoft OneDrive.

Για να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία, υποστηρίζουμε τον συγχρονισμό της υπάρχουσας Συλλογής που είναι αποθηκευμένη στο Samsung Cloud και τη μεταφορά των δεδομένων του Drive στο OneDrive μέχρι τις 2021-07-31.

* Ενδέχεται να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες ή μοντέλα συσκευών.
* Η μεταφορά δεδομένων θα τερματίσει τις υπάρχουσες λειτουργίες Συγχρονισμού συλλογής και Drive και μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς, τα συγχρονισμένα/αποθηκευμένα δεδομένα Συλλογής και Drive στο Samsung Cloud θα διαγραφούν πλήρως. (Τα μεταφερθέντα δεδομένα μπορούν να ελεγχθούν στο OneDrive).

Υποστηρίζεται η λήψη δεδομένων.

Επίσης, υποστηρίζουμε τις ασφαλείς λήψεις δεδομένων μέχρι τον τερματισμό αυτών των λειτουργιών για πελάτες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το OneDrive.

Κατά τη μεταφορά/λήψη των δεδομένων σας, αυτές οι λειτουργίες μπορούν να τερματιστούν πρόωρα και να οδηγήσουν σε αλλαγές στο πρόγραμμα διαγραφής δεδομένων. Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες.

* Τα δεδομένα θα διαγραφούν πλήρως 60 ημέρες αφού επιλέξετε Λήψη των δεδομένων μου ή την τελική ημερομηνία τερματισμού 2021-09-30, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.
* Αφού επιλέξετε τη Λήψη των δεδομένων μου, δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο OneDrive.

Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε άλλες λειτουργίες του Samsung Cloud.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε άλλες λειτουργίες του Samsung Cloud, οι οποίες δεν υπόκεινται σε τερματισμό (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/συγχρονισμός και επαναφορά άλλων δεδομένων, όπως Επαφές, Ημερολόγιο και Σημειώσεις κ.λπ.).

Ζητούμε την κατανόησή σας και σας ενημερώνουμε ότι το παραπάνω πρόγραμμα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση των λειτουργιών της υπηρεσίας, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας επιτρέψουμε να μετακινήσετε ή να κάνετε λήψη των δεδομένων σας με ασφάλεια.