Δύο βδομάδες μετά το τέλος της περιπέτειά τους, η μητέρα που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να μείνει για τρεις ημέρες σε χαράδρα με την κόρη της, μιλά στο Mega και περιγράφει σκηνές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες μέσα της.

Όπως λέει η μητέρα οδηγός, έχασε τον έλεγχο στο σημείο, όταν η κόρη της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έπαθε κρίση και άρχισε να της τραβάει τα μαλλιά…

«Λιποθύμησα για ένα διάστημα που με πήρε η κατρακύλα, αλλά μετά συνήλθα. Δεν φαινόμασταν καθόλου και άκουγα τα αυτοκίνητα που περνούσαν, αλλά βοήθεια από πουθενά. Εγώ σταμάτησα σε ένα βραχάκι και η Κατερίνα είχε κατρακυλήσει προς τα κάτω τέρμα και δεν την έβλεπα καθόλου,. Μόνο τη φωνή της άκουγα. Έχασα και το παιδί μου έλεγα θα πεθάνω και εγώ. Τρεις μέρες και τρεις νύχτες ήμασταν εκεί, το παιδί χαμένο και δεν το έβλεπα. Πήγα να πάρω τη στροφή με τραβούσε η κόρη και δεν κατάλαβα πως πέσαμε στον γκρεμό. Μακάρι το παιδί μου να βγει αλώβητο από το χειρουργείο. Οι καρδιοχειρουργοί πρέπει να καθαρίσουν το αίμα από το πνευμόνια», ήταν τα λόγια της».