Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο μόνος πολιτικός που μοιράζει επαίνους σε κυβερνητικά στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν έχουν κάνει κάποιο έργο, παρότι υπήρξαν πολιτικοί του αντίπαλοι και έχει συγκρουστεί μαζί τους.

Μετά τον δημόσιο έπαινο προς τον Νίκο Καρανίκα και την ιδιωτική συνάντηση που είχε με τον πρώην σύμβουλο  του Αλέξη Τσίπρα, για τη συμβολή του στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης,  αναγνώρισε δημοσίως και το έργο του Λευτέρη Κρέτσου, πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Παρότι ο Λευτέρης Κρέτσος υπήρξε «δεξί χέρι» του Νίκου Παππά, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε και κάτι καλό, καθώς άνοιξε τον δρόμο για την προσέλκυση των κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

«Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών. Είναι η φύση μου, ποτέ δεν κρίνω τι μου έκαναν οι προηγούμενοι. Εφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.